fredag 13 juni 2014

Firar in helgen




Vi firar in helgen med att springa i sprinklers... Glada barn och vattnad gräsmatta på samma gång... Win, win situation... :0)

Happy Friday!

Säsongens första

Igår var det dags för säsongens första T-Ball match för loppan och Baseball match för Alex...



Alex spelade riktigt bra och var koncentrerad på spelet hela matchen...




Loppan därimot... Hon spelade bra när hon var i innelaget, men så fort hon var ute så var det gruset som gällde... Hade ingen koll alls på var som hände runt omkring... Men roligt hade hon i alla fall... :0)

torsdag 5 juni 2014

Vårt besök på Cedar Point


Vårt besök på nöjesparken Cedar Point i Ohio var lika lyckad i år som alla andra år... Inte för mycket folk, vackert väder, galet glada barn och även glada föräldrar...



Vi började besöket med att mäta barnen för att se vilka attraktioner de kunde åka... Loppan är lite liten ännu så hon fick hålla sig till de barnvänliga attraktionerna, vilket passar mig perfekt... Alex däremot är lång nog att han kan åka alla förutom typ tre! Som han har väntat detta året!

Vi delade upp oss så vi tjejer hängde hela dagen och killarna var iväg på sina galna äventyr... Vi möttes upp då och då och åt middag ihop så klart... Annars var det bara loppan och jag... Mysigt...




Hon åkte en massa karuseller själv och så finns det en mindre berg- och dalbana  som fortfarande är ganska stor där jag självfallet fick åka med... Passade mig perfekt... :0)




Hon fick även en haj målad på kinden... Mycket fint! :0)


Barnen han med några karuseller tillsammans i alla fall... 




Annars körde Alex alla de stora berg- och dalbarnorna och Carlos hängde självklart med...
Han åkte till och med Top Thrill Dragster som skjuter iväg en med en jädra fart rakt upp och sedan ner igen... Ni ser ju själva, helt galet! Men han älskade den och ser så fram imot att åka den igen nästa år... Killen är galen! :0)
En riktigt lyckad visit på Cedar Point, som vanligt...

onsdag 4 juni 2014

T-Ball time


Igår var det dags igen, T-Ball time! Alex har ju spelat i några år nu men det var loppans absolut första träning!




Hon var jätteduktig! Lyssnade på instruktionerna och gjorde det bästa hon kunde... Två hela timmar spenderade jag och andra föräldrar i kvällssolen, mycket trevligt... Barnen har nämligen tre syskonpar i respektive klass så det fanns någon att leka med när de väntade på sin tur att spela...

Blir nog en bra säsong det här...