tisdag 30 september 2014

Halka in i tonåren


Jösses! Satt ute en stund idag efter en springtur och lyssnade på Beats, den amerikanska versionen av Spotify... Fick ett inlägg på min sida av en CD som jag kanske skulle tycka om... Haha! Take That! Jag skrattade och lyssnade självklart på några låtar... Måste säga att musiken var inte den bästa, ganska så kass faktiskt... :0)
Härligt att kunna halka in i tonåren på ett bananskal bara sådär... 

torsdag 25 september 2014

Tjej-spa

Killarna är på Alex football träning så jag och loppan körde lite tjej-spa...
Bubbelbad för loppan...
och ansiktsmask för mig... Härligt...

Nu närmar sig helgen...

Trevlig kväll!

måndag 15 september 2014

Förkylning & Flag Football

Tjenixen!
Då börjat vi en helt ny vecka och det verkar som om hösten har kommit till Lansing...
Vi tog det mest lugnt i helgen eftersom både Carlos och jag var super förkylda och inte hade mycket krafter att använda... Vi stoppade dock i oss en massa tabletter och tog oss till barnens första Flag football matcher som spelades i lördags... Flag football är som vanlig football men man drar flaggor av motspelarna istället för att takla... Mycket mer barnvänligt... :0)





Det var Isabellas allra första gång att spela football och hon tycke det var så roligt! Blev lite ledsen varje gång det var dags att byta ut henne och hon fick vänta på som tur igen... Så var hon enda tjejen också, min tuffing... :0)



Båda barnen spela på samma ställe på planer bredvid varandra så det var bara till att springa fram och tillbaka och se hur det gick...
Det gick bra för båda två och det var två uppskruvade barn och två utmattande föräldrar som kom hem efteråt och tog det lugnt resten av helgen...