tisdag 5 juli 2011

Bara 700 bilder

Idag om det finns tid pa jobbet, sa ska jag forsoka att ga igenom alla 700 bilder pa kameran och valja ut och framkalla nagra till barnens farmor och farfar... Jisses, kommer att bli ett tufft jobb... Sedan blir det dags att rensa kortet sa det finns plats for en massa fina semesterbilder... :0)

1 kommentar:

  1. Heeej. =) Hoppas att ni hade det bra på semestern. Det lät så himla mysigt med pool på egen strand osv. Ja 700 kort tar allt ett tag att gå igenom. =) lycka till.
    Själv har jag semester på fredag och sedan 5 veckor framåt. Underbart ska det bli. Min man och barnen är på Hönö i en vecka medan jag är hemma och jobbar.... så igår åkte jag till strömstad till sommarstugan och sov där.. När jag kom dit upptäckte jag att jag hade en spik i däcket på bilen så jag hade fått pyspunka. =( Men det gick bra. Jag pumpade däcket och sen ställde jag bilen så att spiken kom neråt mot marken.. och då pös det inte ut luft som tur var.. Så jag tog mig till jobbet idag med. =) Man blir helt handikappad då det är ngt med bilen och min man är borta.. jag kan inget alls om bilar.. Har knappt fyllt på luft ngn gång innan.. Längtar till semester nu i allafall. =) Ha det så gött. kram

    SvaraRadera