tisdag 5 juni 2012

Cedar Point 2012Vilken dag! Vilket väder! Vilken tur!
När vi väl kom fram till nöjesparken i Sandusky, Ohio var det bara att tuta och köra... Just den första söndagen i juni är den bästa dagen att åka dit för det är sista helgen innan skolorna slutar... Detta är tredje året i rad vi varit här denna dagen och det blir liksom inte mycket bättre... Inte mycket folk alls, inga köer, man kan bara gå rakt på alla attraktioner utan att vänta... Suveränt!Alex var lång nog i år att han kunde åka en del "big kid roller coasters" med Carlos och han var så stolt!
Isabella hade även hon vuxit tills sig en hel del och kunde åka helt själv med grabbarna på en av de mindre berg-och dalbanorna, vilket var riktigt häftigt! 


Det var ett jädra åkande,från 12:00 när vi kom dit och ända till de stängde 22:00, för både vuxna och barn... Barnen somnade inte förrän efter midnatt på hotellet, helt slut efter en lång, rolig dag... Det blir nog till att lägga sig tidigt för dem ikväll... :0) Själva så sticker vi självklart tillbaka till Cedar Point samma helg nästa år och hoppas på tur även då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar