söndag 22 september 2013

Jobbig vecka

Det har varit en riktigt jobbig och frustrerande vecka i det Valenciska hushållet... I mitten av veckan fick vi veta att Carlos måste åka och jobba i Kansas City resten av året... Vi vet mer imorgon då han har ett möte med mer detaljer... I vilket fall som helst så suger det... Farmor kommet att vara borta en vecka i December och jag måste fixa ihop det med avlämning och hämtning av barn den veckan eftersom mitt schema inte matchar barnens... Det blev för mycket på en gång och jag bröt ihop och bar tvungen att ta ut min frustrering på stackars mamma... Love you!
Sen hade farfar lovat barnen att gå och fiska nästa gång de hade barnen för helgen... Tyvärr blev det ju aldrig en sådan helg igen, så Carlos lovade att vi skulle gå och fiska idag efter Söndagsskolan... Blev inte så, han hade för mycket skolarbete och jag tar inte mina två barn till en sjö och fiskar själv... Ni fattar... Det skreks, gräts, skreks mer tills farmor kom och tog barnen till McDonald's för att äta och leka... Jösses, vilken dag! Jag är så trött men har så mycket att göra här hemma... En annan ängel som kom hit var älskade vännen Ismat, som lagat indisk mat till oss och levererade... Underbart gott! Nu sover barnen och det blir dags att fixa med klädhögen... Carlos har i alla fall lärt sig en läxa denna veckan, lova aldrig barnen någonting om du inte är 100% säker på att du kan fullfölja ditt löfte...

4 kommentarer:

 1. Tänk på elefanten Helena............/mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbara mamma! Elefanten styckas dagligen... snart ar den helt borta...
   Love you!

   Radera
 2. Jag förstår din frustration. Det tömmer en på energi! Tur att det inte är så ofta dessa dagar kommer i alla fall. Man får bryta ihop, samla ihop spillrorna och gå vidare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snalla Malin, det ar jobbigt just nu, men jag ger mig fasen pa att komma tillbaka!

   Radera