torsdag 5 juni 2014

Vårt besök på Cedar Point


Vårt besök på nöjesparken Cedar Point i Ohio var lika lyckad i år som alla andra år... Inte för mycket folk, vackert väder, galet glada barn och även glada föräldrar...Vi började besöket med att mäta barnen för att se vilka attraktioner de kunde åka... Loppan är lite liten ännu så hon fick hålla sig till de barnvänliga attraktionerna, vilket passar mig perfekt... Alex däremot är lång nog att han kan åka alla förutom typ tre! Som han har väntat detta året!

Vi delade upp oss så vi tjejer hängde hela dagen och killarna var iväg på sina galna äventyr... Vi möttes upp då och då och åt middag ihop så klart... Annars var det bara loppan och jag... Mysigt...
Hon åkte en massa karuseller själv och så finns det en mindre berg- och dalbana  som fortfarande är ganska stor där jag självfallet fick åka med... Passade mig perfekt... :0)
Hon fick även en haj målad på kinden... Mycket fint! :0)


Barnen han med några karuseller tillsammans i alla fall... 
Annars körde Alex alla de stora berg- och dalbarnorna och Carlos hängde självklart med...
Han åkte till och med Top Thrill Dragster som skjuter iväg en med en jädra fart rakt upp och sedan ner igen... Ni ser ju själva, helt galet! Men han älskade den och ser så fram imot att åka den igen nästa år... Killen är galen! :0)
En riktigt lyckad visit på Cedar Point, som vanligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar