onsdag 13 augusti 2014

Besök i Pentwater

I början av Juli spenderade vi några härliga dagar i Pentwater med resten av Valencia klanen och självklart var även kusinerna från Kina med. 
Pentwater är en mysig liten stad som ligger några timmar väster om Lansing vid Lake Michigan. Det blev inget hus denna gången, vi var alldeles för sent ute, utan jag bokade ett gäng billiga hotellrum med min rabatt på en riktigt fint hotel så det gick bra det med.

En dag blev det beachen i närliggande Ludington. Barnen lekte i sanden som tokiga och nyaste tillskottet till Valencia klanen, baby Carlos, var så klart på plats.


Framåt kvällen smög sig ett regnoväder in och vi fick spendera nästa dag på stan i lilla Pentwater...

Vi strosade runt vid hamnen, besökte små söta affärer, åt en god lunch, träffade en trevlig polisman och åt den obligatoriska glassen... Mysigt...

Framåt eftermiddagen blev klarnade det upp barnen hann med att fiska lite på piren och visst fick dem fisk!

 
Vi hann med en sista beachdag innan det var dags för de flesta att åka hem. 
Barnen grävde ett stort, djupt hål i sanden och jag tror banne mig att de var på väg hem till kusinera i Kina... Jösses!


Vi stannade på stranden till sena kvällen, grillade och fick se en fantastisk solnedgång. Så vackert!


Nästa morgon var det dags att gå skilda vägar, eftersom vi och kusinerna åkte till Mackinac Island i några dagar medans alla andra åkte hem, men vi hann med ett gruppfoto precis innan vi åkte... 
Sedan hoppade vi in i bilen och körde de dryga tre timmarna norrut för att ta färjan ut till den lilla ön... 

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar