torsdag 15 november 2012

Hjärtat på rätt ställe

Alex utvecklingssamtal i morse gick riktigt bra... Han har förbättrat sina kunskaper av bokstäverna i alfabetet och deras ljud förträffligt dessa månaderna! Nu kan han nästan alla! Duktigt jobbat! När det gäller att räkna ligger han på topp... Barnen ska kunna räkna till 100 när de slutar Kindergarten och det kan ju Alex redan... :0) Han är jätte duktig när det gäller allt de gör förutom, håll i er, att lyssna... :0) Om fröken läser en bok eller berättar något och sedan frågar honom något om vad hon sagt har han ingen koll på det alls... Vet inte om det beror på att han sitter och tänker på annat eller om informationen helt enkelt inte fastnar av någon anledning... Så detta ska vi fokusera på nu... Sedan sa fröken också:

"Alex är en jätte go kille som är hjälpsam, snäll, värnar om andra och har verkligen hjärtat på rätt ställe, och det finns det ingen fröken som kan lära dig" 

Min lilla ängel, bra jobbat! Jag är så stolt över dig!

3 kommentarer:

 1. kram på dig Helena! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra.

  /Lina

  kram <3

  SvaraRadera
 2. Vad duktig har ar, bara att fortsatta att trana med bokstaverna och aven med lasforstaelsen. Ni kan ju jobba lite pa det hemma ocksa med att stalla fragor om sagor ni laser etc.

  Frokens kommentar pa slutet var ju helt underbar!!

  SvaraRadera
 3. Tack, Lina! Vad kul att du tittar in!

  Kram

  SvaraRadera