söndag 16 december 2012

Den perfekta granen

Idag spenderade vi i stort sett hela dagen i granens tecken...
Började dagen med att åka ut till Peacock Tree Farm utanför Lansing i jakt på den perfekta granen...


Barnen dansade runt bland alla granar för att hitta just våran...
Visst fanns den på plats... Där stod den, så grön och grann... Barnen dansade runt den några varv och Carlos tog fram sågen...

Några drag hit, några drag dit och så var den nere...

Väl hemma stod den riktigt grön och grann i stugan, passade perfekt!
Julgranen 2012

Den dekorerades flitigt och man kan se att korta barn har pyntat mest, då de flesta av kulorna hänger från midjan och neråt... :0)
Sedan var det dags för stjärnan... Men? Inte i lådan? Va fasen! Kan inte hitta eländet! Efter lite tårar, av barnen då, så blev det till att improvisera och knyta någon typ av rosett av ett fint band... Alla var glada och det blev en riktigt fin gran trots allt, vår första riktiga gran tillsammans... Det doftar jul...

6 kommentarer:

 1. Härligt med jul! Er gran ser ut som en disneygran! Perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Stef! Jo, det blev ju lite dekorationer... :0)

   Radera
 2. Vilken jatteharlig dag ni ser ut att ha haft. Vi har aldrig tyvarr kunnat kopa gran pa detta satt, utan det ar Lowes, eller Home Depot som galler...:) Men mysigt att fa ga runt och valja och sen saga ner! Gillar!! Den blev jattefin och haha jag kanner igen det dar med alla dekorationer i samma hojd fran nar vi dekorerade...:) Kor ni jul pa julafton med svenska traditioner, julbord etc eller firar ni pa juldagen pa amerikanskt vis?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liz, vi firar pa julafton eftersom det ar sa de gor i Mexico ocksa hos Carlos familj... Sa det funkade bra att gifta sig med en american-mexican... :0) Juldagen for oss ar ju bara dagen efter... :0) Det blir inte sa mycket svenskt julbord forutom skinkan... Har kopt en pa IKEA som bara ligger och vantar... Yum... Vad gor ni?

   Kram

   Radera
 3. Helena i West Bloomfield ;)20 december 2012 13:36

  Vad fin gran, hoppas ni får en underbar jul! :)

  SvaraRadera