måndag 20 maj 2013

Softa jeans



Glömde nästan att visa loppans nya tights! Har haft så jädra mycket att göra i helgen att det inte funnits tid till att blogga alls... Jag har målat, klippt mer gräs, planterat blommor och annat smått och gott... Här är i alla fall loppans tights... Så mjuka och softa men ser ut som ett par jeans med fejkfickor och allt! Priset? Hela $4! Galet billigt! 
Hojta till om någon vill ha ett par till en liten tjej! :0)

3 kommentarer:

  1. Fina jeansleggins! Kanske far ta en tur till Kohls var det va som du kopt dom!? Har ar det ju mest shorts hela tiden, men ibland ar det ju skont att dra pa typ mjukbrallor och da ar det ju bra med leggins.

    Fint hus ni har forresten! Sag ju det pa grasklippningsbilden. Harligt med sa mycket gras och som alltid ar jag ju avundsjuk pa er stora baksida!!!! Vilka ytor! Hursom, jag har inte haft mycket blogg tid pa senaste tiden, hinner knappt att lagga in nagot sjalv, och annu mindre tid for att kommentera men jag laser fran telefonen nar tillfalle ges.

    Darav det mycket forsena : STORT GRATTIS till avklarat neutralized citizen test! Harligt!! Jag vet att jag fragat innan, men maste lasa pa lite pa vad man behover och hur man gor, da det snart borjar bli dags har ocksa!

    Stor kram och ha en fin vecka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, Kohls! Tack, hjartat! Maste saga att det var lattare an jag trodde... Damen Klickade "Passed" innan hon ens fragat mig fragorna och bett mig lasa och skriva pa engelska... Sa att jag latt skulle klara det, utan tvekan... Men du masta forfarande studera och lara dig all fragor... Det ar latt nar du pluggat... Har du inte pluggat kan det vara super svart beroende vilka 10 fragor av de 100 du far... Jag fick superlatta men de kanske var just superlatta for att jag pluggat? Annars har jag en fraga till dig... Har du bott har mer an 5 ar? Om du har, kan du ansoka om medborgarskap utan att behova anvanda din man som referens vilket betyder sa mycket mindre papper (vilket jag inte visste men vet nu)... Bara ett tips...

      Kramen

      Radera
  2. What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable experience regarding unpredicted feelings.



    my blog; http://www.san1.org/profile/SylviaHut

    SvaraRadera