fredag 10 augusti 2012

God kväll!



Två inbakade flätor på loppan och god natt... Hoppas på fint änglahår imorgon inför kusinernas kalas... Håll tummarna... Blir tufft att hålla sig borta från socker på kalaset, men tror jag fixar detta...

Natti!

4 kommentarer:

  1. Jag är tillbaka från Sverige, har sovit bort jetlaggen och myst runt...det är något speciellt att komma hem till sin egen säng och grejor och det är konstigt hur mycket "hemma" det känns för mig här i USA efter bara ett och ett halvt år! :)
    Hoppas allt är bra med dig och familjen, det ser iaf ut som ni haft det bra senaste veckorna! kram :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi stannade nastan och kopte med oss ett helt gang kraftor nar vi var i Detroit i helgen, men skulle gora massa stopp innan vi kom hem och hade ingen kylvaska med oss... Forra aret tog de i alla fall verkligen inte slut eftersom de var pa utforsalgning nastan hela vinter... :0)

      Kram

      Radera
  2. Valkommen hem, vannen! Hoppas du hade det super! Vi har det bara bra... Har snackat med Gabriella och Saara om en get-together nagon gang i September innan det blir kallt... Hoppas ni hanger pa!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart vi är på, ska bara passa in det mellan Garys kurser och sånt tjafs ;) Jag var hos Saara idag och vi pratade om att åka till IKEA och köpa på oss ett lager kräftor innan de tar slut. Fast det ska väl mycket till för att de ska sälja slut innan september eller? Har du varit med om att de varit slutsålda någon gång??
      Vad fina bilder du lagt upp på de två små och dig :) kram

      Radera