tisdag 4 september 2012

Första dagen i förskolan


Då var båda barnen skolklara... Isabellas första dag var idag och hon var redo... Lite seg att vakna imorse kanske, men det gick till slut... Jösses vad det regnar idag också! Typiskt när man vill ta fina bilder, ja, ja, det blev som det blev... På med nya skorna och så var det dags... Vi lämnade av loppan strax innan 08.00 och efter att hon hittat sitt namn och hängt av sig var det bara för oss att traska hemåt... Hon glömde bort oss direkt, fanns ju så mycket att fixa med... Barn hängde på sina föräldrar, grät några skvättar, men inte min loppa... Jag fick inte ens en puss hej då... :0) Hon går ju bara 2 1/2 timme, men ändå... Hon är ju van och vet att vi kommer tillbaka senare... Min stora tjej...
4 kommentarer:

 1. Kan hon inte få heta Isabella på skolan............/ mormor

  SvaraRadera
 2. Vilka fina foton pa en underbart sot tjej! Gillar ryggsacken och skorna! Hoppas hon kommer trivas i skolan och vad skont att hon kande sig sa hemma redan och inte nagra tarar pa forsta dagen! Speciellt skont for foraldrarna...:)
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. De har 3 Isabellor, sa vi valde Bella for att gora det lite lattare... :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kan tanka mig att vi ocksa kommer ha det "problemet" i skolan...:) Men Bella ar sott ocksa, min Isabella har precis lart sig saga det om sig sjalv! Sa gulligt!!

   Radera