tisdag 8 mars 2011

Dagens förskola

Idag pa forskolan sa blev det tillverkning av ett moln med regnbage dar barnen fick anvanda glitter (och mycket glitter blev det). Veckans bokstaver ar Jj och Kk. Alex lyckades aven att leka froken och barnen samlades runt honom i gungstolen som dom gor nar froken sitter dar. Och sa blev det sa klart en massa lek och bus som vanligt... :0)
Och en ny klasskompis hade vi fatt ocksa! Raymond! Alex hade lite svart att saga hans namn, sa vi kallde honom helt enkelt for Ray,vilket han inte verkade ha nagonting imot... :0) Det ska ju alltid finnas ett barn i en klass som ar allergisk mot nagot och efter att ga fran en klass dar det inte dinns nagra allergier alls, sa har vi nu fatt en liten kille som ar allergisk mot ALLT! Oj, oj, oj sager froknarna... Ar era barn allergiska mot nagot?

1 kommentar:

  1. Ja men visst är de allergiska. Sonen mot pälsdjur, pollen och gräs. Dottern mot ägg och mjölk, hoppas dock på att just det växer bort då hon inte är så gammal ännu.. Men kan väl inte bli annat med en mamma och pappa med allergier...så ja, vi kan det där... =)

    SvaraRadera