onsdag 30 mars 2011

På spisen


Idag blir det pyttipanna till middag! Det ar bade min, barnens och Carlos favorit! Har lagas den ocksa fran scratch, med farska ingredienser och mitt hemliga vapen... Santa Maria Grillkrydda... Smakar inte detsamma utan den... Fick precis en stor burk levererad nar mamma och pappa var har sa det ar lugnt pa den fronten ett tag till...

3 kommentarer:

  1. Jag brukar faktiskt också ha grillkrydda i min (ej hemgjorda) pyttipanna. Har iofs. grillkrydda på det mesta, utom efterätt och frukost.

    SvaraRadera
  2. Jag ska gå modell på en modevisning för en klädbutik. Det är flera olika klädbutiker som håller i visningen o jag blev tillfrågad att vara med. Fick gå en gång i februari med, det var roligt så jag hoppas det går bra även imorgon nu. :-)

    Ja nu avslöjar jag snart vad jag har för hemligt tissel o tassel för mig så kika in imorgon så kommer en stor ledtråd. ;-)

    Kram o ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  3. Pyttipanna. Här köper vi färdig:)
    krya på gossen så gott!
    Kram.

    SvaraRadera