fredag 19 augusti 2011

Att vänta...

... pa kusinerna en hel dag ar inte latt for en 4-aring. "De skulle ju komma pa fredag och det ar ju fredag. Nar kommer de?" Da far man snallt forklara att de kommer lite senare, men far da konstant samma fraga var 10:e minut: "Kommer de nu?" Inte ar det latt att vanta inte...

1 kommentar:

  1. Heeej. Tack för grattishälsningen. =) Hoppas att du mår bra. Jag har nu börjat jobba igen efter en skön semester. Det är kul att vara tillbaka på jobbet tycker jag. Har ju vart ledig i 6 v. =)
    Vad har du för uppgift på ditt jobb... kommer inte ihåg om jag har frågat det innan. Tänkte fråga om det finns något "nytt" eller poppis tema på hotellens aktiviteter i USA. Här har vi haft mkt.. konferens med temakväll som grillbuffe, mordmysterier, gör din egen film... svensk afton osv.. men det börjar bli lite uttjatat då alla hotell här hemma kör samma.. Vill komma på ngt nytt och då kom jag att tänka på dig .. Även då det gäller spapaket. Det senaste här hemma är ju spa där fiskar äter upp döda hudceller på fötterna.. inget vi har men det har varit i ropet som en innegrej på spahotell... Vad gäller hos er där på andra sidan atlanten.. har du ngt tips. =)
    Kram på dig.

    SvaraRadera