onsdag 3 augusti 2011

Zumba time!

Kom precis hem fran veckans andra Zumba pass... Oj, vad skoj det ar! For er som inte testat denna latin dancing workout variant forut, sa rekomenderas den varmt! Super for kanelbullarna runt midjan... :0)

Mysig onsdag pa er!

2 kommentarer:

  1. Jaa det vill jag testa, har aldrig varit på zumba men jag tror jag hade älskat det. Mitt gym har zumbapass var och varannan dag men jag kommer ju aldrig iväg till gymmet...suck. :) Det är så smidigt att träna hemma och slippa köra iväg och passa tider osv så jag pallrar mig aldrig iväg. Men det får bli ändring på det! Härmed lovar jag att testa zumba inom...de närmaste fyra veckorna ;)

    SvaraRadera
  2. Hej Helena, ville bara tala om att jag skrev svar pa ditt inlagg under samma inlagg pa min blogg angaende brollopet. Det ar sa jag brukar svara pa fragor eller kommentarer, men da vi ju precis har borjat att skriva sa visste jag inte om du vet det, sa att du inte tror att jag inte bryr mig att svara!

    Hursomhelst, svar igen har vi gifte oss i Vasteras 2006. Tack for komplimangerna om fotona och vad kul att du tittar in!!

    Zumba sa kul, jag har ocksa tranat det en del, nu ar det svarare da dom inte har barnvakt pa gymmet, men jag hoppas att kunna borja igen till hosten! Det ar verkligen kul.

    SvaraRadera