lördag 20 augusti 2011

Fy bubblan för heltäckningsmatta!

Jag hatar verkligen heltackningsmatta! Tycker det ar sa vidrigt och inte latt att halla rent alls. Men tyvarr sa ar det standarden i detta landet, att ha dessa mattor i hela huset forutom kok och badrum. Sjalvklart ar det sa hos oss ocksa... Sa jag har spenderat storsta delen av min lordag med att schamponera dessa jadra mattor! Detta maste man gora titt som tatt, om man nu bryr sig om renlighet da saklart, vilket jag gor... Fy bubblan sager jag bara! Funderar starkt pa att dra upp hela skiten och lagga tragolv istallet, men det tycker inte mannen... Han gillar mattor... Man blir val "pro" det man vaxer upp med antar jag... Tack for att jag fick ventilera lite... :0)

Hoppas ni har en trevlig lordag!

4 kommentarer:

 1. haha ja dessa heltäckningsmattor. Vi hade ett sånt där monster till tvätt/damsugare eller vad man ska kalla det. Det ser ut som en damsugare men är en matt-tvättare! Då var det bara att flytta på alla möbler och köra igång...jätteroligt...verkligen!
  kram

  SvaraRadera
 2. Usch ja, jag är ambivalent gällande mattorna! Snuskigt är det men rackarns skönt att gå på :D

  SvaraRadera
 3. usch, förstår dig... jag har lite fobi mot heltäckningsmattor. tänker på allt kvalster och guck som samlas i dem... tacka vet jag trägolv :)

  SvaraRadera
 4. Så jäkla äckligt! Smutsen bara sitter i mattan! Har sett mattor i badrum, snacka om GROSS!

  SvaraRadera