torsdag 31 maj 2012

Isabellas nya säng





Eftersom det regnat hela dagen passade jag på att äntligen montera ner Isabellas säng och ställa in den nya... Ja, ny för henne, men Alex gamla avlagda som målats och fått en ansiktslyftning... Tänk vad lite färg och några klistermärken gör skillnad! Ska bli kul att se hennes reaktion när hon kommer hem och ser den...

4 kommentarer:

  1. Vad jattefin den blev! Malade du och klistarade och satte ihop den pa en dag? Maste ha borjat tidigt och haft en snabbtorkande farg, eller kanske hade den malats och fixats i smyg? Hursom, den blev verkligen jattefin!!

    Klistermarken ar kanonbra, jag ar pa jakt efter lite storre fina Hello Kitty som man kan satta pa vaggen, men har inte sett nagra. Bara Tinkerbell och prinsessor men min tjej ar ju helt galen i Hello Kitty eller alla katter for den delen. Var hittade du dina och har du tips for liet storre sana helst sana man kan ta bort igen utan att dom drar ner tapeten eller fargen..:)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag ar mycket nojd... Har malat den tidigare sa det var bara att montera ner den gamla och satta in den nya... Klistermarkerna kopte jag pa Target, $9.99 och ar ett paket med bade stora och sma... Jattefina och jag valde de sma som passade pa sangen med det finns jattesora till vaggar ocksa i samma packe! Spring och kop! :0)

    SvaraRadera
  3. Ah tack for tipset! Ska snarast ta mig till Target! Kram

    SvaraRadera