fredag 18 maj 2012

Just nu

2 kommentarer:

 1. Hej Helena,
  Nyfiken gammal klasskompis här från Rannebergen, Cecilia. Hörde från Sara L att du hade en blogg och kunde inte låta bli att se vad du har för dig. Det är jättekul att se vad som har hänt sedan sist, typ 18 år sedan, så mycket har förändrats men du ser lika dan ut :-)
  Nu vet jag ju en del om dig så en uppdatering är väl inte mer än rättvist. Gift sedan 2008, inga barn. Bor i Gbg, (Johanneberg) sedan 2003, har forskat och hoppas bli PhD i miljövetenskap i höst. Jobbar med lagstiftning om biocider inom EU och USA. Har tur och reser lagom mycket i jobbet, till bl.a. USA, mest DC men man vet aldrig om jag har vägarna förbi Michigan :-) Umgås fortfarande med Sara men det är den enda jag har någon direkt kontakt med från Rannebergen.

  Ha det bra,
  Cissi

  SvaraRadera
 2. Nej men, Cicci, vad gullig du ar... :0) Kul att du hittat hit! Later som en spannande tillvara du har i alla fall med resor och allt... Sjaklv har jag fortfarande kontakt med Sabina, Anna-Karin, Saosann, Nina och nagra andra fran Rannebergen... Traffade de i julas nar vi var hemma... Hoppas du tittar in igen och halsa foraldrarna!

  Kram

  SvaraRadera