måndag 10 juni 2013

Rött, vitt, blått och Mariachis


I lördags hade vi stort kalas hemma... Det var dags att fira Carlos på 40-års dagen och passade även på att fira mitt amerikanska medborgarskap... Två flugor i en smäll helt enkelt! 

Vi hade tur med vädret och det var verkligen en stor del eftersom vi planerat att ha partyt ute, inte en chans att alla dessa underbara själar hade fått plats i vårt lilla hus... Det var en massa god mat och dryck och  runt 50 gäster kom och firade med oss... 


Dekorationen var i USA's färger rött, vitt och blått...



... medan maten var helt och hållet Mexikansk... 
Carlos mamma och hans faster är jäntorna som ska ta åt sig alla underbara kommentarer över maten... Jösses vad de jobbat och alla älskade det! Suveränt! 



Det var tårtor, cupcakes och andra godsaker... Jag fick min egna amerikanska tårta och Carlos fick sin... Min var ju mycket coolare, helt klart... :0)



Barnen körde med renbågsfärgade cupcakes... Värre än en vanlig tårta, men dom älskade dom! 
Vi hade till och med nunnor på besök... Aldrig i mitt liv hade jag trott jag skulle få besök av nunnor, men när man gifter sig med en man som har nunnor som nära vänner till familjen dyker dom upp lite här och där... Jag har en helt annan historia när det gäller nunnorna... Tar det en annan gång... :0) 

Höjdpunkten var i alla fall helt klart när Marachibandet kom och började spela! Då blev det både dans och sång av många av gästerna... Vilken grej! 
Måste säga att det verkligen var en lyckad fest som vi kommer att minnas länge...

Nu blir det kvällen... Choice Hotels kommer på besök i morgon på jobbet för att fotografera nästa års uniformer... Gissa vem som är som är en av modellerna? Precis... :0) Måste få min skönhetssömn... 

Natti natti!

6 kommentarer:

  1. Åh vad ledsen jag är som missade detta, jag är fortfarande invalido men i morgon tror jag blir den stora dagen då jag tar mig ut ur huset för första gången sedan i onsdags. Maten ser jättegod ut mums! Grattis igen till er båda :) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fina Helena, vi saknade er... Hoppas vi kan ses snart... Krya pa dig!

      Kram

      Radera
  2. Vilken harlig 40 arfest! Ja du firades ju ocksa vilket var valbehovligt! Det ar ju sa man vill fira, med mycket folk, vanner som kommer och gar och att kunna vara ute. Att ha en svarmor och slakt som fixar det mesta av maten ar ju verkligen ett otroligt plus. Tank att slippa det momentet!!

    Fina bilder och hoppas att fotograferingen idag pa jobbet gick bra!! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det vfar vsa lyckat! Verkligen en stor hjalp att svarmor fixade det mesta av maten... Nar det galle fotograferingen idag sa gick det super! Dom ville till och med fotografera mig mer imorgon bitti men tyvarr sa bytte jag skift med en annan tjej... :0( Hade gjarna varit med pa fler bilder... :0) Show biz... You never know... Haha!

      Radera
  3. Hej snygging ;) Det var en riktigt trevlig fest ni hade :) Blev lite exotiskt med nunnor och levande musik ;)
    Tack för vi fick komma! Och jättefina bilder du tog!


    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh! Finaste Gabriella! Hoppas verkligen ni stannar har i Michigan... For att vara egoistisk sa kanner jag nastan att jag behover dig har som en hub, liksom... Tack for att ni kom och jag hoppas verkligen att att ordnar sig sa att vi kan ha er kvar har... Vi hann ju inte prata mycket men far fixa in en middag hos er eller oss sa fort vi ar tillbaka i stan...

      Bamse kram

      Radera