måndag 28 maj 2012

Memorial Day firande



Idag är det Memorial Day här och helg dag... Man tackar alla som offrat sitt liv för friheten här i USA, verkligen amerikanskt på alla vis... Det blir grill, poolhäng (ny pool, den andra pajade redan) och lite fyrverkerier i kväll... Varmt som satan, men sakta men säkert blir jag gyllenbrun... :0)


Tjingeling!

4 kommentarer:

  1. Er veranda är verkligen perfekt att att hänga på en solig sommardag! Snart kommer vi och trängs på den, det ser jag fram emot :) Kram

    SvaraRadera
  2. Harliga foton och vad sota dom ar som har stolarna i poolen! Maste ju fraga, hur ar den nya poolen? Vi har haft tur och var plast uppblast bara haller annu, men jag kikade lite pa denna men tyckte den var lite "svajig" och ostadig i kanterna. Dom trycks inte in? Harda? Jag trodde att man var tvungen att ha fyllt anda upp for att halla poolen stabil, vilket ju hade blivit for djupt for mina, men jag ser att du inte har anda upp! Utvardering efter nagra ganger anvandning tas garna emot! :D
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Den funkar riktigt bra, ar stabil och mjuka kanter... Komemr nog halla mycket langre an den andra plus att det ar enklare att slappa ut vattnet... :0)

    SvaraRadera
  4. Vad bra att veta! Jag trodde att den var alldeles ostadig och att sidorna skulle falla in om den inte var fylld anda upp. Kanske ska satsa pa en san trots allt. Kan man vika ihop den bra nar man inte anvander den? Dar ar ju plastpoolen kanon, far ju plats i sin lilla kartong nar man trycker ur luften!
    Kram

    SvaraRadera