torsdag 28 april 2011

Bort med nappen, tack!

Nu har det blivit dags att ta tag i detta... Nu ska nappen bort! Vet att det antagligen kommer att bli lite ledsamhet fran loppans sida eftersom hon verkligen alskar sin "bibbi"... Fragan ar hur jag ska ta mig till vaga? Nagon som har nagra forslag?

3 kommentarer:

  1. Det kommer nog bli gråt och gnäll och ilska hur ni än gör. Vår son bestämde sig av någon underlig anledning själv att sluta med sin napp runt 6 månaders åldern... Helt plötsligt insåg vi att han bara spottade ut den. Och dottern har aldrig använt så jag har inga konkreta förslag tyvärr. Men att bara tillåta den när det är dags för sömn kanske?

    Tack för låtförslagen! S&M hade jag redan :-) men Raise your glass kom definitivt med på listan. J.Lo och The Script var tyvärr inget för mig men däremot så kom en gammal låt som jag alltid blir så glad av med efter inspiration från On the floor....LAMBADA! :-)

    SvaraRadera
  2. Ge till en mindre bebis kanske?? Min Axel gav dem till rådjursbebisarna som finns i skogen här utanför...=) Första kvällen var jätte tung men sedan släppte det, det gäller bara att vara bestämd.

    Lycka till!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Ja, nappen kan vara en kär vän :-) När vår dotter slutade med nappen gav hon den till Påskharen, men det är ju lite sent för Isabella ;-)men att hon är förberedd är nog ett plus.
    Lycka till och förresten om du är sugen på att kolla in min väns blogg så är det här adressen:
    http://livetmedcroona.blogspot.com
    Kram Ulrica

    SvaraRadera